Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby
Værebro
Vordingborg

Swedoor sortiment

Døre med muligheder

Swedoor producerer udedøre og indedøre i bedste kvalitet med en miljørigtig baggrund. Dørene skal være bæredygtige og samtidig opfylde de krav, som kunderne stiller.

Swedoor er en af de førende producenter af døre. Derudover ønsker Swedoor ar være førende, når det gælder brugen af miljøansvarlige metoder og produkter. De har fokus på miljøgavnlig produkter, genbrugsmaterialer og vedvarende energi. 

Dørene bliver testet grundigt, inden de kommer på markedet. De bliver bl.a. testet på vand, kulde og støj for at sikre kunden det bedste resultat. 

Den rigtig dør

Glasdøre giver lys, trædøre giver varme, skydedøre giver mere plads, dobbeltdøre skaber rum og med malede døre kan du skabe opmærksomhed. Hos Swedoor har du mulighed for at designe den dør, der passer til dit hjem. Du kan også se, hvordan den passer ind med Swedoors designværktøj.

Se den her.

Glasdøre

Med en glasdør lukker du lys ind i rummet. Her er der f.eks. de franske døre, som giver en romatisk stil i begge rum, de er placeret i. Det giver en rolig stemning, som står i kontrast til den stressede hverdag. Ved at vælge en glasdør, lukker du lys ind men beholder samtidig varmen og roen. 

Glasdøre kan bruges både som udedør og indedør. Det giver et frirum ud til naturen, hvis du vælger den som udedør. Eller det kan give en dramatisk effekt til dit rum, hvis du vælger dem som indedøre.

Hos Swedoor kan du vælge at give din glasdør et ekstra islæt med f.eks. facetslebet glas, frostet eller gotisk glas. Giv din dør det udtryk, du ønsker.

Fyldningsdøre

Fyldningsdøren er den mest populære dør. Det er en favorit på grund af det perfekte match mellem at være tidløs og alsidig. De passer både til nybyggede huse og gamle huse. 

Når vi taler om fyldningsdøre, er det svært at komme uden om designet "Dannebrog". Døren er designet med 4 felter og holder på tradition og sammenhæng i hjemmet. Den kan sagtens matche den moderne stil og kan sammensættes med helt nye døre med kun 1 fyldning.

Med en dør fra Swedoor får du ægte fyldinger, formpressede fyldinger, glasfyldinger eller endda dine egne specialdesign. Du kan kombinere fyldinger med runde eller rektangulære glasudskæringer i forskellige størrelser.

Glatte døre

Glatte døre er også en af favoritterne på grund af de skarpe linjer og alsidigheden i overfladen. Swedoor byder på skarpe og tidssvarende designs, som giver et væld af muligheder for det moderne hjem.

Glatte døre giver det helt enkle eller det ekstravagante look og kan fås med hvilken som helst farve. gør din dør helt speciel ved at dekorere den med mønstre eller anden udsmykning.

Dit hjem - din dør

Gå på opdgaelse i vores store sortiment fra Swedoor og bliv inspireret til indretnigen i dit hjem.